Az én sztorim – Pásti Edina webdizájner, online vállalkozástámogató

Pásti Edina vagyok, webdizájner, online vállalkozástámogató.

Közgazdászként végeztem marketing szakirányon. Az egyetem után beszippantott a multi, logisztikával, ellátási lánccal foglalkoztam egy termelő vállalatnál. Nagyon élveztem a multikulturális környezetet, olyan helyekre jutottam el a világon, amikről korábban csak álmodtam.

Szakmai oldalamat itt találod: https://www.linkedin.com/in/edina-pasti/

Facebook oldalamat pedig itt: https://www.facebook.com/webdiverzum

Amikor édesanya lettem, eljutottam egy fordulópontra, és tudtam, hogy valami kreatívabb, szabadabb életre vágyom. Kamaszkorom óta hobbim a számítástechnika, sajnos akkoriban nem volt divat, hogy egy lány ezzel komolyabban foglalkozzon, ezért megmaradt csak hobbinak. Az otthon töltött évek alatt a gyerekek mellett megtanultam kódolni, és egy teljesen új világ nyílt meg előttem. Webdizájnerként alkothatok, létrehozhatok bármit, amit csak elképzelek.

Mint a legtöbb anyuka, aki kisgyermekek mellett vált pályát, én is félve indultam útnak, tele kérdésekkel.

Elvégeztem a Virtuális Irodaház Így lehetsz Te is profi online vállalkozástámogató képzését is, hogy adminisztrációs, asszisztencia és szervezés területén is segíthessem a hozzám forduló vállalkozókat.

Ági workshopja nagyon inspiráló volt, és megadta a kezdő lökést, hogy elindítsam a vállalkozásomat.

Azon túl, hogy minden kérdésemre választ kaptam, olyan flowba kerültem, hogy napokig cikáztak az új ötletek a fejemben 🙂

Úgy érzem, most pontosan azt a munkát végzem, amire mindig is vágytam.

Mi a profi weboldalkészítés folyamata? Részletesebben olvashatsz róla az oldalamon, illetve referenciáimat is itt találod:

https://www.webdiverzum.hu/referenciak/

Pásti Edina

Sokan riogattak vele, hogy túltelített ez a szakma, nem fogok tudni ebből megélni. Valóban rengetegen készítenek weboldalakat, de a klikkhuszárok nekem nem jelentenek konkurenciát, hiszen az összekattintgatott oldalak messze nem képviselik azt a színvonalat, amit én nyújtok az ügyfeleimnek.

Írtam egy általános összefoglalót a weboldalt készítő szakemberekről:

Miben vagyok én jobb, mint mások?

Ha megnézted a weboldalamat, akkor már sejtheted, hogy nem átlagos, sablon weboldalakat készítek. Mivel tudok kódolni, engem nem köt semmilyen sablon, bármit létre tudok hozni, amit csak elképzelek. Nagyon pontos tervezés előzi meg az oldalaim elkészítését, minden egyes pixel, minden kép és mondat oda kerül, olyan méretben és formában, ahogy és ahova annak szakmai szempontból kerülnie kell.

Szeretnék teljeskörű szolgáltatást nyújtani az ügyfeleimnek, ezért amihez értek, azt megcsinálom, amihez nem értek, azt kiszervezem más Virtuális Asszisztensnek.

Főtevékenységeim:

  • weboldal és webshop készítés
  • online arculat tervezés
  • logó tervezés

Kiegészítő tevékenységeim:

  • termékfotózás webshopok részére
  • online grafikai anyagok, Facebook hirdetések, bannerek elkészítése
  • weboldallal kapcsolatos ügyintézés, ügyvéddel, könyvelővel egyeztetés, dokumentációk elkészíttetése (pl. GDPR dokumentumok)
  • weboldalak, webshopok üzemeltetése, karbantartása

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

VA Kisokos

Ha téged is érdekel hogyan tudsz otthonról - valódi munkával pénzt keresni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre és megajándékozlak a VA kisokossal!