Bemutatkozom

laptopon dolgozó női kezek és jegyzetfüzet és toll íróasztalon
Szabó Ágnes

Üdvözöllek a Virtuális Irodaház oldalán! Ha azért találtál meg minket, mert túl sok az adminisztratív teher a válladon, vagy szükséged lenne egy professzionális támogató csapatra, akkor a legjobb helyen jársz! Ha pedig csak szeretnél többet megtudni arról, mivel foglalkozom, mint virtuális projektmenedzser, és mivel foglalkoznak a virtuális asszisztensek, akkor is nézz szét bátran virtuális irodánkban!

Először is engedd meg, hogy bemutatkozzak: Szabó Ágnes vagyok, végzettségemet tekintve többek között közgazdász mérnök, vállalati tervező, irodavezető. Mindemellett a Virtuális Irodaház megálmodója és vezetője.

Az elmúlt több, mint 15 évben dolgoztam az ország legnagyobb sportegyesületében elnöki irodavezetőként, pénzügyi előadóként, a bankszektorban lakossági és kisvállalkozói tanácsadóként, majd egy évtizedet töltöttem a NAV Kiemelt Adózók Adóigazgatóságán.

Kislányom születése után fogalmazódott meg bennem, hogy elérkezett az idő megvalósítani az álmom: saját vállalkozás keretein belül támogatni a piac szereplőit folyamataik fejlesztésében, rendszereik kialakításában és optimalizálásában. Így találtam meg az utam virtuális projektmenedzserként és alapítottam meg a Virtuális Irodaházat.

A Virtuális Irodaház, ahogy a neve is mutatja, egy olyan virtuális iroda, ahol a számodra legfontosabb és legprofibb szakértők kapnak helyet, hogy segítsék munkádat, legyen szó akár adminisztrációról, asszisztenciáról, szervezésről vagy egyéb, egyedi igényről.

Szeretnél többet megtudni szolgáltatásainkról? Kattints ide !

VA Kisokos

Ha téged is érdekel hogyan tudsz otthonról - valódi munkával pénzt keresni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre és megajándékozlak a VA kisokossal!