Workshop

• Szabadon dolgoznál, de a hideg ráz az MLM-től?
• Változtatnál, mert inkább partnereket szeretnél, mint főnököket?
• Nem találtad meg azt a karrier utat, ami valóban a tiéd?
• Megváltozott az élethelyzeted és keresed a munka világába visszavezető utat?
• Anyuka vagy és szeretnél többet együtt lenni gyermekeddel ahelyett, hogy reggeltől estig egy irodában ülnél?

Hallottál már a virtuális asszisztensekről?

Sokan misztikusnak tartják ezt a munkát, pedig igazából egyáltalán nem az. A virtuális asszisztensek (VA-k) olyan szakemberek, akik a saját területükön támogatják KKV-k, egyéni vállalkozók, vagy akár nagyvállalatok mindennapi működését anélkül, hogy fizikailag jelen kellene lenniük a megbízójuknál.

Ha nem zárkózol el a vállalkozói léttől és úgy érzed, vannak olyan kvalitásaid, amelyeket szívesen kamatoztatnál vagy szeretnéd megtalálni magadban ezeket, akkor éppen most jött szembe veled A LEHETŐSÉG.

JELENTKEZZ a Virtuális Irodaház Így lehetsz Te is virtuális asszisztens WORKSHOPJÁRA!

Ismerd meg a virtuális asszisztencia sokoldalúságát, fedezd fel a benned rejlő lehetőségeket és tanuld meg, hogyan tudod felépíteni a saját vállalkozásodat!

Mit kell tudnod rólam? Szabó Ágnes vagyok, a Virtuális Irodaház megálmodója, projektmenedzsere, virtuális asszisztens. Közgazdászként diplomáztam, majd több, mint másfél évtizedet töltöttem munkavállalóként többek közt irodavezetőként, banki tanácsadóként és köztisztviselőként a NAV kötelékében.
Virtuális asszisztenciával, projektmenedzsmenttel, online vállalkozástámogatással foglalkozó vállalkozásomat nagy körültekintéssel indítottam, hosszú ideig készültem a sikeres üzlet megvalósítására.
Számos szakértővel konzultáltam, online képzéseken vettem részt és a VA vállalkozást érintő valamennyi terület tapasztalatát begyűjtöttem, melyet ezen a workshopon átadok a résztvevőknek.

Kerülj Te is képbe a VA lét aspektusaival és pillants bele a megvalósításhoz szükséges területekbe!

Tanuld meg többek között a saját VA vállalkozásod beindításához szükséges lépéseket, az ügyfélszerzés fogásait, hatékonyságnövelő tippeket, az árképzést, az ügyfelekkel való hatékony kommunikáció alapjait, a legfontosabb szoftvereket, a lehetséges buktatókat és nehézségeket!

Mit nyerhetsz még azon kívül, hogy magabiztosan indíthatod a VA-karriered? A workshopon nagy összértékű kuponokhoz jutsz, amelyek segítenek a vállalkozásod elindításában és abban, hogy vállalkozóként is maximálisan topon érezhesd magad. Ékszer, színtanácsadás, grafikai munka, weboldal, korrektúra, GDPR dokumentáció, hogy csak néhányat említsünk.

A résztvevők továbbá kedvezményes egyéni konzultációs lehetőséget is kapnak VA vállalkozás indítása témában, személyre szabott tippekkel.

A kezedet a workshopot követően sem engedem el: tagja leszel egy VIP közösségnek, ahol a workshop résztvevőivel közösen támogatjuk az induló vállalkozásokat, megvitatjuk a még felmerült kérdéseket, dolgozunk az egyéni fejlődéseken.

A workshop ára 19.900 Ft.

Jelentkezni az iroda@virtualisirodahaz.hu email címen lehet. A jelentkezést követően további részleteket és fontos információkat küldök meg válaszlevélben.

A helyszínen kávéval, teával látom vendégül a résztvevőket.

Áldozz néhány órát arra, hogy eldönthesd, akarsz-e ezentúl a saját elképzelésed és időbeosztásod alapján dolgozni!