Vélemények, referenciák

csoportkép
Stílus és önbizalom – Pap Edina style coach csoportképén szerepelek, mint inspiráló személy.

Ági workshopján vettem részt még február végén. Nála inspirálóbb személlyel ritkán találkozik az ember. Nagyon átgondolt és izgalmas anyagot hozott nekünk, rengeteget tanultam Tőle.
Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a vállalkozásom a workshop után nem sokkal el tudott indulni. Nagyon szépen köszönöm!

logo
Tárnok-Halász Kitti

Én is nagyon köszönöm a mai napot. 🙂 Olyan volt, aminél nem lehetett volna jobbat kívánni. Az összes felmerülő, de fel nem tett kérdésemre választ kaptam és ezen kívül rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb. Nem volt üresjárat csak befogadható ismeret és kedvesség. 😍 Amióta rátaláltam a csoportra, tudom, hogy valami nekem való dolog jött szembe velem, de a mai workshop-ig nem értettem, hogy mit kezdhetnék én ezzel. Most úgy érzem, hogy Ági ma úgy indított el minket, mintha bowling golyók lennénk. Megvan a cél, az út és a lendület.

Vajóné Kovács Mónika

Kedves Ági, nagyon szépen köszönöm Neked és a többi tagnak ezt a kellemes és tanulságos napot. 🙂 Volt mit átgondolni a hazavezető úton: mit kell változtatni, mire lehet ráerősíteni, és mi az, ami már helyre került. 😀
Ismét azt érezhettem, hogy jó úton járok 🙂 Sok sikert kívánok a továbbiakban is, és mindenkinek ajánlani tudom ezt workshopot.

VAAN-logo_uj
Mátyásné Károly Eszter

Én is köszönöm ezt a mai napot! Mint mar sokan írták, valóban inspiráló es hasznos volt. 😊
Szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam amint az ötletből valóság lett. És még milyen! 😉 Biztos vagyok benne, hogy sokaknak fog segíteni az elindulásban ez a workshop.

Kálmánchey Rita

Minden elismerésem az igazán összeszedett és szerteágazó előadás anyagért, és nagyon jól éreztem magam a társaságotokban.
Kívánok még sok ilyen remek napot és várom a folytatást! 😊

Annamária Török

Amellett, hogy egy nagyon igényesen és strukturáltan megszerkesztett hasznos tartalmat kaphattunk (ha lenne rá hatásköröm, nemcsak minden kezdő VAnak, hanem minden vállalkozást kezdő személynek kötelezővé tenném Ági előadását, annyi fontos és bármiféle vállalkozás elindításához hasznos információ hangzott el, amivel szerintem minden ma vállalkozni szándékozó személynek tisztában kéne lennie, hogy felelősen kapcsolódhasson be a gazdasági életbe) én két fogalmat emelnék ki, amelyek a mai WS kapcsán eszembe jutottak; ez a HITELESSÉG és a MAGABIZTOSSÁG. Én úgy láttam, az a rengeteg minden, ami Ágival történt, amit Ő maga tett és tevékenykedett, magabiztossá tette és azt hiszem ez az az erő, amit a rengeteg tudásán kívül még pluszban képes átadni a jelenlévőknek.

Longa Anna Zsófia

Profession.hu interjú

Zseniális interjút készített velem a Profession.hu munkatársa. Teljesen átjött az a lelkesedés, amit a munkám kivált belőlem.

Karriernap

A Székesfehérvári Család és KarrierPont szervezésében megrendezett Karriernap meghívott előadója voltam. Fantasztikus közönségnek beszélhettem a munkámról, a benne rejlő lehetőségekről.

Női váltó interjú

Női váltó interjú, címe: Segítség! Másolnak! Ezt tedd, ha lopják az ötletedet!

Online vállalkozástámogatók videó

Így dolgozunk mi, online vállalkozástámogatók.

 A videóból látható milyen sokszínűek vagyunk, így minden vállalkozó megtalálhatja a számára ideális virtuális asszisztenst.

Beszélgetés Tolvaj Norberttel

Beszélgetés Tolvaj Norberttel munkáról, magánéletről, természetesen jókedvvel fűszerezve a Komolyan? blogon.

Honlapra fel! tananyag

Honlapra fel! Virtuális asszisztens képzésében a tananyag egy részét tőlem ismerhetik meg a hallgatók.

Kőtörő-Sleisz Anna írása

Kőtörő-Sleisz Anna online asszisztens írása a hazai virtuális asszisztens piacról, a munkámról, a workshopomról.

Read-blog írása

Read-blog bejegyzését a munkámról.

Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre

Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre: havi előfizetéses inspirációs szakmai program kisvállalkozók részére, július havi szakértőként szerepelek a projektben, folyamattervezés témakörben.

Deluxe blog

A home office-ra történő átállásról írt bejegyzésemet jelentette meg a Deluxe blog.

Otthoni Munka Online

Vendégcikket írtam az Otthoni Munka Online oldalra

Online vállalkozói tudástár

Online vállalkozói tudástár c. e-book szakemberajánló részében a szerző, Hoffmanné Klemm Szilvia ajánlást írt rólam, a vállalkozásomról.

VA Kisokos

Ha téged is érdekel hogyan tudsz otthonról - valódi munkával pénzt keresni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre és megajándékozlak a VA kisokossal!