Szolgáltatások

Adminisztráció virtuális asszsztens segítségéval

Egy virtuális asszisztens szolgáltatás lényege a tehermentesítés. Sőt valójában többet jelent a feladatok egy részének átvállalásánál: proaktívan igyekszünk hozzájárulni céged fellendítéséhez, bevételeid növeléséhez.

Ha szeretnél egy támogató segítőtársat magad mellé, akkor jó helyen jársz.

Online asszisztens szolgáltatásainkat vállalkozás keretében nyújtjuk.

Így nem kell alkalmazottat felvenned. Hiszen sokszor elegendő napi 1-2 óra asszisztensi munka, és máris könnyebb lesz az életed! Több energiát tudsz fordítani a bevételszerzésre és a feltöltődésre. Ezáltal pedig sikeresebb leszel.

Nézzük most meg, hogy milyen területeken tudunk tehermentesíteni:

Virtuális asszisztens szolgáltatás – Adminisztráció

Ha úgy érzed, hogy elborít a papírmunka, vagy nem erősséged a rendszeres, precíz adminisztráció, akkor szabadulj meg tőle! Delegáld az ilyen jellegű a feladatokat.

Neked nyűg, elvonja az időt a vállalkozásfejlesztéstől. Nekünk pedig örömet okoz, amikor látjuk munkánk gyümölcsét.

Nézd meg itt azoknak az adminisztrációs feladatoknak a listáját, amelyeket át tudunk vállalni: adminisztráció.

Virtuális asszisztencia

Több évnyi vállalati múltunkból eredően pontosan tudjuk, hogy egy sikeres vezető mögött mindig áll egy lojális, alapos és proaktív asszisztens, akire csukott szemmel is rá meri bízni magát és a cég ügyeit.

A Virtuális Irodaház asszisztensei ezzel a mentalitással és a maximális odafigyeléssel kívánják segíteni munkádat, hogy Neked tényleg csak arra kelljen koncentrálni, amire szeretnél: ügyfélszerzésre, cégvezetésre, értékteremtésre.

Itt találod meg az általános adminisztráción túli, további virtuális asszisztens szolgáltatásokat: asszisztencia.

Szervezési feladatok

Mi, a Virtuális Irodaháznál tisztában vagyunk vele, hogy egy-egy esemény, céges rendezvény sikerén milyen sok múlhat vállalkozásod életében. Bármilyen céges rendezvényről legyen is szó, kulcsfontosságú, hogy minden részlet a helyén legyen.

Böngészd át, hogy milyen céges programok megszervezésében számíthatsz ránk: céges rendezvényszervezés

Kiegészítő virtuális asszisztens szolgáltatások

Válassz személyre szabott, kiegészítő szolgáltatásaink közül, ha nincs időd, kapacitásod, vagy lehetőséged a személyes ügyintézésre vagy az egyedi tartalomgyártásra. A Virtuális Irodaház munkatársai számára éppoly fontos, hogy megfelelő módon képviseljenek egy találkozón, vagy megbeszélés során, mint ahogy a megfelelő személyre szabott tartalmat is elkészítjük online felületeidre.

Ismerd meg, hogy pontosan milyen egyedi tartalmakat tudunk nyújtani számodra: kiegészítő szövegírás

Személyes képviselet

Időnként előfordulhat, hogy egy-egy fontos megbeszélésen vagy eseményen nem tudsz jelen lenni. Valakinek mégis képviselnie kellene a vállalkozásodat… De nem kell alkalmazottat felvenned, csak mert szükséged lenne egy személyes képviselőre.

Ebben így tudunk segíteni: személyes képviselet.

Virtuális asszisztens szolgáltatások – projektmenedzsment

Optimalizálom a vállalkozásod adminisztrációs és szervezési folyamatait, konstruktív javaslatokat teszek ezen területek hatékonyságának növelésére, majd ezek kivitelezési folyamatait pontosan megtervezem és megvalósítom.

Virtuális projektmenedzserként az ügyfeleim 90 %-a úgy keres meg, hogy konstruktív megbeszélést szeretne a folyamatait illetően. Sokszor csak azt érzik, hogy döcög néhány terület, akadozik az információ, nehézkes az adminisztráció.

Itt megtalálod, hogy hogyan tudjuk elkezdeni a közös munkát: virtuális projektmenedzsment.

Díjmentes konzultáció és elérhetőség

További kérdésed lenne, vagy van olyan szolgáltatás, amit nem találsz a listában? Fordulj hozzánk bizalommal! Akkor is, ha még nincs elképzelésed arról, hogy milyen feladatokat tudnál delegálni. A kiszervezés először senkinek sem tűnik egyszerűnek, azonban meg fogod tapasztalni, hogy pillanatok alatt bele lehet jönni. Nézd meg a Hatékony delegálás 8 lépésben összefoglalónkat, és látni fogod, hogy kiválóan szervezhető a delegálás folyamata.

Az első konzultáció után pedig már konkretizálódni fog, hogy mi mindent ki tudsz szervezni. Jelentkezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon/viber: +36307473707

Email: iroda@virtualisirodahaz.hu

Szeretnél többet megtudni arról, miként működik egy virtuális asszisztens a hétköznapokban?
Olvasd el erről szóló cikkeinket.

VA Kisokos

Ha téged is érdekel hogyan tudsz otthonról - valódi munkával pénzt keresni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre és megajándékozlak a VA kisokossal!