Referenciák, megjelenések

 • Zseniális interjút készített velem a Profession.hu munkatársa. Teljesen átjött az a lelkesedés, amit a munkám kivált belőlem. Ide kattintva elolvashatod.
 • A Székesfehérvári Család és KarrierPont szervezésében megrendezett Karriernap meghívott előadója voltam. Fantasztikus közönségnek beszélhettem a munkámról, a benne rejlő lehetőségekről. Ide kattintva olvasható az előtte velem készült interjú.
 • Női váltó interjú, címe: Segítség! Másolnak! Ezt tedd, ha lopják az ötletedet! Ide kattintva olvasható.
 • Így dolgozunk mi, online vállalkozástámogatók 🙂 A videóból látható milyen sokszínűek vagyunk, így minden vállalkozó megtalálhatja a számára ideális virtuális asszisztenst. A megtekintéshez kattints ide!
 • Beszélgetés Tolvaj Norberttel munkáról, magánéletről, természetesen jókedvvel fűszerezve a Komolyan? blogon. Ide kattintva meghallgathatod.
 • Honlapra fel! Virtuális asszisztens képzésében a tananyag egy részét tőlem ismerhetik meg a hallgatók. Bővebb információt itt találsz.
 • Kőtörő-Sleisz Anna online asszisztens írása a hazai virtuális asszisztens piacról, a munkámról, a workshopomról: itt olvashatod.
 • Read-blog bejegyzését a munkámról itt találod.
 • Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre: havi előfizetéses inspirációs szakmai program kisvállalkozók részére, július havi szakértőként szerepelek a projektben, folyamattervezés témakörben. A tanfolyam részleteit itt találod.
 • A home office-ra történő átállásról írt bejegyzésemet jelentette meg a Deluxe blog. Ide kattintva elolvashatod.
 • Vendégcikket írtam az Otthoni Munka Online oldalra, itt találod.
 • Online vállalkozói tudástár c. e-book szakemberajánló részében a szerző, Hoffmanné Klemm Szilvia ajánlást írt rólam, a vállalkozásomról. Ide kattintva olvashatsz róla.

Tárnok-Halász Kitti  http://www.assistnet.hu

“Ági workshopján vettem részt még február végén. Nála inspirálóbb személlyel ritkán találkozik az ember. Nagyon átgondolt és izgalmas anyagot hozott nekünk, rengeteget tanultam Tőle.
Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a vállalkozásom a workshop után nem sokkal el tudott indulni. Nagyon szépen köszönöm!” 

Vajóné Kovács Mónika a workshopról:

“Én is nagyon köszönöm a mai napot. 🙂 Olyan volt, aminél nem lehetett volna jobbat kívánni. Az összes felmerülő, de fel nem tett kérdésemre választ kaptam és ezen kívül rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb. Nem volt üresjárat csak befogadható ismeret és kedvesség. 😍 Amióta rátaláltam a csoportra, tudom, hogy valami nekem való dolog jött szembe velem, de a mai workshop-ig nem értettem, hogy mit kezdhetnék én ezzel. Most úgy érzem, hogy Ági ma úgy indított el minket, mintha bowling golyók lennénk. Megvan a cél, az út és a lendület. “

Mátyásné Károly Eszter  Virtuális Asszisztens Neked a workshopról

“Kedves Ági, nagyon szépen köszönöm Neked és a többi tagnak ezt a kellemes és tanulságos napot. 🙂 Volt mit átgondolni a hazavezető úton: mit kell változtatni, mire lehet ráerősíteni, és mi az, ami már helyre került. 😀
Ismét azt érezhettem, hogy jó úton járok 🙂 Sok sikert kívánok a továbbiakban is, és mindenkinek ajánlani tudom ezt workshopot.”

Kálmánchey Rita a workshopról: “Én is köszönöm ezt a mai napot! Mint mar sokan írták, valóban inspiráló es hasznos volt. 😊
Szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam amint az ötletből valóság lett. És még milyen! 😉 Biztos vagyok benne, hogy sokaknak fog segíteni az elindulásban ez a workshop.”

Annamária Török  a workshopról: “Minden elismerésem az igazán összeszedett és szerteágazó előadás anyagért, és nagyon jól éreztem magam a társaságotokban.
Kívánok még sok ilyen remek napot és várom a folytatást! 😊”

Longa Anna Zsófia a workshopról:

“Amellett, hogy egy nagyon igényesen és strukturáltan megszerkesztett hasznos tartalmat kaphattunk (ha lenne rá hatásköröm, nemcsak minden kezdő VAnak, hanem minden vállalkozást kezdő személynek kötelezővé tenném Ági előadását, annyi fontos és bármiféle vállalkozás elindításához hasznos információ hangzott el, amivel szerintem minden ma vállalkozni szándékozó személynek tisztában kéne lennie, hogy felelősen kapcsolódhasson be a gazdasági életbe) én két fogalmat emelnék ki, amelyek a mai WS kapcsán eszembe jutottak; ez a HITELESSÉG és a MAGABIZTOSSÁG. Én úgy láttam, az a rengeteg minden, ami Ágival történt, amit Ő maga tett és tevékenykedett, magabiztossá tette és azt hiszem ez az az erő, amit a rengeteg tudásán kívül még pluszban képes átadni a jelenlévőknek. “

VA Kisokos

Ha téged is érdekel hogyan tudsz otthonról - valódi munkával pénzt keresni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre és megajándékozlak a VA kisokossal!