Referenciák, megjelenések

Szabó Ágiról készült képek

A szellemi szabadfoglalkozásúak képviseletében nyilatkoztam a Forbes magazinnak. Az interjú itt olvasható.

  • Interjút készített velem a Profession.hu munkatársa. Ide kattintva elolvashatod.

2022 májusában a Metropol írt arról, hogy miért lettem virtuális asszisztens vállalkozó.

Szabó Ágiról és a Virtuális Asszisztenciáról szóló Metropol cikk fotója

2022. május 5-én a Kossuth Rádiónak adtunk közös interjút Békéssy Olgával, a Női Váltó alapítójával a pályaváltás kérdéseivel kapcsolatban.

A 2022-es Női Váltó Fesztiválon is meséltem a munkámról és a vállalkozásindításról. A karrierváltás nehézségeinek leküzdéséről készült blogcikkemben beszámoltam az eseményről és arról, hogy milyen témákat érintettünk.

Szabó Ágnes a Női Váltó Fesztiválon mesél a karrierváltásról és a virtuál

A Wingate nemzetközi projekt célja a sikeres női vállalkozások számának növelése, versenyképességük támogatása. E gondolatmenet alapján került megrendezésre 2022-ben Magyarországon a Business Women Forum. Itt az indulásomról, a saját vállalkozásomról és működtetésről beszélhettem az érdeklődőknek.

Szabó Ági virtuális asszisztens mentor a Business for woman rendezvényén

Több, mint 500 jelölt közül kerültem be a 19 döntős közé a 2022-es Bridge Budapest üzleti közösségi díjátadó gálán a Virtuális asszisztensek fóruma csoporttal.

A díjjal azok az aktív és innovatív üzleti közösségek részesülnek elismerésben, akik tudatosan és hatékonyan segítik és katalizálják a hazai üzleti szereplők közötti tudásmegosztást és együttműködést. Olyan közösségek, akiknek a missziója, eseményei, képzései, kapcsolati hálója illetve tudásmegosztó és közösségépítő tevékenysége kiemelkedő, komoly értéket képvisel a hazai üzleti életben.

Szabó Ági virtuális asszisztens a Bridge Budapest díjátadón

2022 júliusában a Digital Hungary készített velem interjút az online vállalkozástámogatók munkájáról A virtuális asszisztens lehet a vállalkozó jobbkeze címmel. Itt részletesen meséltem arról, hogy miképp tudjuk segíteni a vállalkozókat, és miért éri meg nekik velünk dolgozni.

Szitár Laura kérdezett a kiszervezésről, hogy hogyan segítheti egy virtuális asszisztens a vállalkozásokat. A podcast ide kattintva hallgatható meg.

  • A Székesfehérvári Család és KarrierPont szervezésében megrendezett Karriernap meghívott előadója voltam. Fantasztikus közönségnek beszélhettem a munkámról, a benne rejlő lehetőségekről. Ide kattintva olvasható az előtte velem készült interjú.
  • Női váltó interjú, címe: Segítség! Másolnak! Ezt tedd, ha lopják az ötletedet! Ide kattintva olvasható.
  • Így dolgozunk mi, online vállalkozástámogatók 🙂 A videóból látható milyen sokszínűek vagyunk, így minden vállalkozó megtalálhatja a számára ideális virtuális asszisztenst. A megtekintéshez kattints ide!
  • Beszélgetés Tolvaj Norberttel munkáról, magánéletről, természetesen jókedvvel fűszerezve a Komolyan? blogon. Ide kattintva meghallgathatod.
  • Honlapra fel! Virtuális asszisztens képzésében a tananyag egy részét tőlem ismerhetik meg a hallgatók. Bővebb információt itt találsz.
  • Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre: havi előfizetéses inspirációs szakmai program kisvállalkozók részére, július havi szakértőként szerepelek a projektben, folyamattervezés témakörben. A tanfolyam részleteit itt találod.
  • A home office-ra történő átállásról írt bejegyzésemet jelentette meg a Deluxe blog. Ide kattintva elolvashatod.
  • Vendégcikket írtam az Otthoni Munka Online oldalra, itt találod.

VA Kisokos

Ha téged is érdekel hogyan tudsz otthonról - valódi munkával pénzt keresni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre és megajándékozlak a VA kisokossal!